Om os

Om os

Team_MiniRadio

Mini Radio & TV

 

En stærk opstart

Mini Radio & TV, Herning så dagens lys 1. juli 1965 og blev hurtigt en af egnens mest foretrukne Radio & TV forretning med stifteren Gunnar Christensen i forgrunden. På grund af manglende plads flyttede butikken i 1994 fra Vestergade 11 til nummer 17 og fik derved dobbelt så meget plads. Hans Nielsen overtog butikken efter Gunnar Christensen trak sig tilbage i 1980.

 

Din personlige fagspecialist

Forretningen i stueetagen byder på et væld af elektronik og tilbehør fra alle de kendte mærkvare med særlig fokus på eksklusive produkter fra Loewe og Bose, og det følges naturligvis til dørs af et imødekommende og faguddannet personale, der gerne hjælper med at vejlede, demonstrere og sælge netop det du drømmer om.

Værkstedet på første sal er behjælpelig med reparation af såvel ældre og nyere produkter, og det gælder også produkter der ikke er købt i Mini Radio & TV. Vores erfarne teknikere kommer gerne i dit hjem, hvis du ikke har mulighed for at indlevere en reparation eller ønsker hjælp til montering, installation og vejledning i nyerhvervede produkter. Dette omfatter også montering og installation af antenne- og paraboanlæg, selvfølgelig mod betaling for materialer, arbejdsløn og kørsel.