Antenne- og parabolopsætning

Har du udfordringer med signalet?

Er der sne på skærmen, er billedkvaliteten pludselig blevet dårligere eller betaler du for kanaler du ikke kan se? Vores certificerede teknikere vil gøre alt for at du kan se tv igen.

Få hjælp med det samme på ?

97 12 57 66

Vi er ved telefonen mandag – torsdag fra kl. 09:30-17:30, fredag kl. 09:30-18:00 & lørdag kl. 09:30-13:00

Hvilken TV-udbyder skal du vælge?

BOXER BYG DIN EGEN TV-PAKKE

Antenneløsningen er dækket af Boxer, der kan give dig mange betalingskanaler over antennesignal. Mange folk har allerede antenne i huset, og derfor foretrækker de denne løsning. Dette vil også være den billigste tv løsning, hvor du kan få TV for blot 9 kr. om måneden de første 6 måneder. Hvis du vil have den største pakke med over 30 kanaler, koster det dig 419 kr. om måneden de første 6 måneder. Vi kan selvfølgelig hjælpe med opsætningen af din antenneløsning hvis det er det du foretrækker.

CANAL DIGITAL & VIASAT TIMEVIS AF UNDERHOLDNING

Parabol-TV bliver leveret af Canal Digital og Viasat. Fordelen ved Parabol er, at man kan tage mange flere kanaler, faktisk kan du få hele 63 kanaler ved køb af den største pakke hos Viasat, og 64 hos Canal Digital. Priserne er højere end hos fx. antenneudbyderen Boxer, men du får også meget mere for pengene. Canal Digital har en smart box, der kan gøre ethvert TV til et Smart TV. Med direkte-tv, streaming af film og serier, arkiv, optag, spil og apps samlet på et og samme sted, får du fuldstændig oversigt over alt du kan vælge mellem.

YOUSEE & WAOO – TV OG INTERNET SAMMEN

Her kan du vælge, at få signal fra en TV-boks eller et almindeligt COAX-kabel. Du slipper altså for at have en antenne eller parabol hængende på huset. Yousee giver dig mulighed for bland-selv-tv ligesom Boxer, så du kun betaler for de kanaler du vil se.

Med den smarte Yousee boks, kan du vælge kanaler til og fra din bland-selv pakke. Hvis du engang skal se en fodboldkamp på en kanal du ikke har, kan du blot tilvælge den via boksen og få adgang til den med det samme, det er hvad vi kalder smart.  

Kan du stadig ikke finde ud af hvilken TV-løsning du skal have?

Vi er eksperter inden for valg og installation af diverse TV-løsninger. Vi installerer for både Boxer, Canal Digital/Viasat samt Yousee og Waoo. Ring til os, og vi kan hjælpe dig med hvilken løsning du skal have.

Få gratis rådgivning på

97 12 57 66

Vi er ved telefonen mandag – torsdag fra kl. 09:30-17:30, fredag kl. 09:30-18:00 & lørdag kl. 09:30-13:00