Din personlige fagspecialist i midtjylland

Antenne eller parabol opsætning

Antenne- og parabolopsætning

Skal du have antenne eller parabol? Hvilken TV-udbyder skal du vælge? Bare rolig, vi kan selvfølgelig hjælpe dig med det hele.

Levering og montering

Vi leverer og installerer selvfølgelig. Når du køber nyt TV eller andet elektronik fra os, kan du få hjælp til både levering og opsætning af det nye udstyr.

Miniradio service & reperation

Reparation af dit elektronik

Står du med en radio eller fjernsyn der ikke virker? Vi kan højest sandsynligt reparere dit elektronik, så du er fri for at købe noget nyt.

Netværk

Virker dit internet heller ikke ordentligt? Nogle gange kan man nøjes med at skifte kanal, andre gange er det bedst med en udskiftning af din nuværende router. Hvis du bor i et hus med flere etager, vil det en god idé at tilføje en Wi-Fi extender til din router. Vi kan hjælpe med optimering af dit Wi-Fi netværk, så det virker upåklageligt i alle rum.

1200px-11wifi

Udover et flot udvalg af produkter kan vi tilbyde dig vejledning og service i særklasse. Har du brug for hjælp angående køb af produkter så tøv endelig ikke med at komme forbi til en snak.

Hvis du skulle være så uheldig at stå med beskadiget produkt tilbyder vi naturligvis også reperation af dette. Værkstedet ligger lige oven på butikken så det kræver ikke mere end et besøg forbi.

Du kan ringe til os på 97 12 57 66

Kanaloversigt